{ "title": "Köpüklü Kahve Yapmanın Püf Noktaları", "image": "https://www.pufnoktalari.gen.tr/images/Kopuklu-Kahve-Yapmanin-Puf-Noktalari-65465.jpg", "date": "21.01.2024 15:35:31", "author": "Burak çobanoğlu", "article": [ { "article": "Köpüklü Kahve Yapmanın Püf Noktaları; Kahve; yorgunluğu alan özel bir içecektir. Türk kahvesi denilince akla sohbet ve paylaşmak gelmektedir. Kişinin en özel misafirlerine, arkadaşlarına sundukları kahvenin lezzetli ve köpüklü olmadığı takdirde önemsenmeden yapıldığı anlamı taşır. Kahve deyip geçmemek gerekir çünkü; kahve demek üzeri köpüklü ve kıvamı olması gerekmektedir. \"Bir fincan kahvenin 1 yıl hatırı var\" sözü bundan olsa gerek. Mis gibi kahve kokusu ile bol köpüklü kahve yanında sohbete doyamazsınız. Herkes kahveyi kıvamında ve özellikle köpüklü yapamaz. Kahve yapmakta ayrı bir yetenektir ve bazı küçük püf noktaları olmazsa olmazları vardır. Hep beraber bu küçük sırlara bakalım.

Köpüklü kahve yapmanın püf noktaları
" } ] }