Köfteci Yusuf'un kaymaklı ekmek kadayıfı yapımında dikkat edilmesi gereken pürüzsüz bir hamur elde etmek için hamurun yoğrulması ve dinlendirilmesi gerçekten çok önemli mi? Ayrıca, şerbetin hazırlanmasında şeker ve su oranının nasıl ayarlanması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Bu lezzeti evde yapmak isteyen biri olarak, sunumda kaymak ve antep fıstığı eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum.
Köfteci Yusuf'un kaymaklı ekmek kadayıfı yapımında dikkat edilmesi gereken pürüzsüz bir hamur elde etmek için hamurun yoğrulması ve dinlendirilmesi gerçekten çok önemli mi? Ayrıca, şerbetin hazırlanmasında şeker ve su oranının nasıl ayarlanması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Bu lezzeti evde yapmak isteyen biri olarak, sunumda kaymak ve antep fıstığı eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum.
Cevap yaz