Kayısı reçelinin yapımında en önemli adım kayısının seçimi ve hazırlanması. Olgun ve sağlam kayısılar seçmek, reçelin lezzetini gerçekten etkiliyor mu? Ayrıca, kayısının kabuklarını soymak yerine bırakmanın zengin bir tat katacağını belirtmişsiniz, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Şekerleme aşamasında kayısıların ne kadar bekletilmesinin ideal olduğunu düşünüyorsunuz? Reçelin kıvamı için limon suyu ekleme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Reçelin saklanması konusunda ters çevirmek gerçekten vakumlama sağlıyor mu? Bu püf noktaları doğrultusunda deneyimleriniz neler?
Kayısı reçelinin yapımında en önemli adım kayısının seçimi ve hazırlanması. Olgun ve sağlam kayısılar seçmek, reçelin lezzetini gerçekten etkiliyor mu? Ayrıca, kayısının kabuklarını soymak yerine bırakmanın zengin bir tat katacağını belirtmişsiniz, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Şekerleme aşamasında kayısıların ne kadar bekletilmesinin ideal olduğunu düşünüyorsunuz? Reçelin kıvamı için limon suyu ekleme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Reçelin saklanması konusunda ters çevirmek gerçekten vakumlama sağlıyor mu? Bu püf noktaları doğrultusunda deneyimleriniz neler?
Cevap yaz