Sürekli denemeler yaparak sütün ve unun oranını tam tutturmakta zorlandım, acaba bu konuda ne gibi yöntemler uygulayabilirim? Kıvam kontrolü sırasında karışımın kaynamaya başlamasını beklemek gerçekten yeterli mi, yoksa başka bir ipucu daha var mı? Soğutma sürecinin önemi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz, oda sıcaklığına gelmesi ne kadar sürmeli? Sunum aşamasında estetik görünümü artıracak başka önerileriniz var mı?
Sürekli denemeler yaparak sütün ve unun oranını tam tutturmakta zorlandım, acaba bu konuda ne gibi yöntemler uygulayabilirim? Kıvam kontrolü sırasında karışımın kaynamaya başlamasını beklemek gerçekten yeterli mi, yoksa başka bir ipucu daha var mı? Soğutma sürecinin önemi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz, oda sıcaklığına gelmesi ne kadar sürmeli? Sunum aşamasında estetik görünümü artıracak başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz