Süt yerine krema kullanarak tavuk yemeği hazırlamak istiyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini merak ediyorum. Hangi sütü tercih etmeliyim? Tam süt mü yoksa az yağlı süt mü daha iyi olur? Ayrıca, yemeklerin kıvamını artırmak için neler yapabilirim? Un veya nişasta eklemek yeterli mi? Baharatlar konusunda da değişiklik yapmam gerektiğini düşünüyorum, hangi baharatlar lezzeti artırır? Pișirme teknikleri de önemli sanırım, soteleme ve fırında pişirme yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak, sağlıklı bir alternatif olmasını istiyorum, bu konuda nelere dikkat etmeliyim?
Süt yerine krema kullanarak tavuk yemeği hazırlamak istiyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini merak ediyorum. Hangi sütü tercih etmeliyim? Tam süt mü yoksa az yağlı süt mü daha iyi olur? Ayrıca, yemeklerin kıvamını artırmak için neler yapabilirim? Un veya nişasta eklemek yeterli mi? Baharatlar konusunda da değişiklik yapmam gerektiğini düşünüyorum, hangi baharatlar lezzeti artırır? Pișirme teknikleri de önemli sanırım, soteleme ve fırında pişirme yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak, sağlıklı bir alternatif olmasını istiyorum, bu konuda nelere dikkat etmeliyim?
Cevap yaz