Sucuklu kaşarlı pide yaparken en çok hangi püf noktalarına dikkat ediyorsun? Özellikle hamur hazırlığı ve iç harcın seçimi konusunda deneyimlerin neler? Yüksek proteinli un kullanmanın ve ılık su ile mayalamanın lezzet üzerindeki etkilerini nasıl buluyorsun? Ayrıca, sucuk ve kaşar peyniri seçiminde hangi markaları tercih ediyorsun? PiĢirme süresi ve sıcaklık konusunda da önerilerin var mı?
Sucuklu kaşarlı pide yaparken en çok hangi püf noktalarına dikkat ediyorsun? Özellikle hamur hazırlığı ve iç harcın seçimi konusunda deneyimlerin neler? Yüksek proteinli un kullanmanın ve ılık su ile mayalamanın lezzet üzerindeki etkilerini nasıl buluyorsun? Ayrıca, sucuk ve kaşar peyniri seçiminde hangi markaları tercih ediyorsun? PiĢirme süresi ve sıcaklık konusunda da önerilerin var mı?
Cevap yaz