Aş otlu yoğurt çorbası yaparken özellikle malzeme seçimine dikkat etmek gerektiğini düşündüm. Taze ve kaliteli malzemeler kullanmak çorbanın lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ayrıca, yoğurdun çorbaya eklenmeden önce sıcak suyla karıştırılması gerektiği belirtiliyor; bu yöntem yoğurdun kesilmesini engelliyor mu? Son olarak, çorbanın pişirme süresinin 20-30 dakika arasında olması gerektiği söyleniyor; bu süre malzemelerin iyice yumuşaması için yeterli mi?
Aş otlu yoğurt çorbası yaparken özellikle malzeme seçimine dikkat etmek gerektiğini düşündüm. Taze ve kaliteli malzemeler kullanmak çorbanın lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ayrıca, yoğurdun çorbaya eklenmeden önce sıcak suyla karıştırılması gerektiği belirtiliyor; bu yöntem yoğurdun kesilmesini engelliyor mu? Son olarak, çorbanın pişirme süresinin 20-30 dakika arasında olması gerektiği söyleniyor; bu süre malzemelerin iyice yumuşaması için yeterli mi?
Cevap yaz