Bu benekli rulo pasta tarifi gerçekten çok ilginç görünüyor! Özellikle dış görünümündeki renkli beneklerin nasıl oluşturulduğu ve hangi malzemelerin kullanıldığına dair detaylar çok faydalı. Pandispanyanın hafif ve kabarık olması için yumurta aklarını ayrı çırpmanın önemini öğrenmek de güzel bir bilgi. Peki, bu pastayı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle ruloyu sarmak veya kremayı hazırlamakta tecrübeniz oldu mu?
Bu benekli rulo pasta tarifi gerçekten çok ilginç görünüyor! Özellikle dış görünümündeki renkli beneklerin nasıl oluşturulduğu ve hangi malzemelerin kullanıldığına dair detaylar çok faydalı. Pandispanyanın hafif ve kabarık olması için yumurta aklarını ayrı çırpmanın önemini öğrenmek de güzel bir bilgi. Peki, bu pastayı yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle ruloyu sarmak veya kremayı hazırlamakta tecrübeniz oldu mu?
Cevap yaz