Köri soslu tavuklu makarna yaparken en çok zorlandığım nokta, tavukların marine edilmesi. Yoğurt ve limon suyu ile marine etmeyi denedim ama tadı tam istediğim gibi olmadı. Acaba marine süresi uzatmak ya da başka malzemeler eklemek lezzeti artırır mı? Ayrıca, sos hazırlarken baharatların aromasını daha iyi açığa çıkarmak için ne tür teknikler uygulayabilirim? Sizin bu konuda önerileriniz var mı?
Köri soslu tavuklu makarna yaparken en çok zorlandığım nokta, tavukların marine edilmesi. Yoğurt ve limon suyu ile marine etmeyi denedim ama tadı tam istediğim gibi olmadı. Acaba marine süresi uzatmak ya da başka malzemeler eklemek lezzeti artırır mı? Ayrıca, sos hazırlarken baharatların aromasını daha iyi açığa çıkarmak için ne tür teknikler uygulayabilirim? Sizin bu konuda önerileriniz var mı?
Cevap yaz