Bebeklere havuç püresi hazırlarken dikkat edilmesi gereken püre noktalarını okuduktan sonra, gerçekten de taze ve organik havuç seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Özellikle havuçların kabuklarının ince olması ve canlı renklerde olmaları, besin değerini artırıyor. Sizce, bu aşamada havuçların alerjik bir reaksiyon oluşturma ihtimali de göz önünde bulundurulmalı mı? Ayrıca, havuçları buharda pişirmenin besin değerini koruyucu etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Püre haline getirirken su veya anne sütü eklemek, pürenin kıvamını ayarlamak için gerçekten iyi bir yöntem mi?
Bebeklere havuç püresi hazırlarken dikkat edilmesi gereken püre noktalarını okuduktan sonra, gerçekten de taze ve organik havuç seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Özellikle havuçların kabuklarının ince olması ve canlı renklerde olmaları, besin değerini artırıyor. Sizce, bu aşamada havuçların alerjik bir reaksiyon oluşturma ihtimali de göz önünde bulundurulmalı mı? Ayrıca, havuçları buharda pişirmenin besin değerini koruyucu etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Püre haline getirirken su veya anne sütü eklemek, pürenin kıvamını ayarlamak için gerçekten iyi bir yöntem mi?
Cevap yaz