Et kavurma yaparken en çok hangi et kısmını tercih etmem gerektiğini merak ediyorum. Kuzu butu veya dana dös mü daha iyi sonuç verir? Ayrıca etin dinlendirilmesi konusunda gerçekten 30 dakika beklemek yeterli mi, yoksa daha fazla beklemek mi lazım? Pișirme sırasında düşük ısıda pişirmenin avantajlarını nasıl gözlemleyebilirim? Baharatları ne zaman eklemek en doğrusudur? Tüm bu detaylar, et kavurmamın lezzetini etkiler mi?
Et kavurma yaparken en çok hangi et kısmını tercih etmem gerektiğini merak ediyorum. Kuzu butu veya dana dös mü daha iyi sonuç verir? Ayrıca etin dinlendirilmesi konusunda gerçekten 30 dakika beklemek yeterli mi, yoksa daha fazla beklemek mi lazım? Pișirme sırasında düşük ısıda pişirmenin avantajlarını nasıl gözlemleyebilirim? Baharatları ne zaman eklemek en doğrusudur? Tüm bu detaylar, et kavurmamın lezzetini etkiler mi?
Cevap yaz