Kabuklu patates kızartması yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını okurken, patates seçiminin ne kadar önemli olduğunu düşündüm. Yerel ve taze patateslerin lezzetini artırdığına dair bilgi gerçekten dikkat çekici. Peki, patatesleri soğuk suda bekletmenin nişasta salınımını azaltma konusundaki etkisini deneyimlediniz mi? Ayrıca, kış aylarında dışarıda kızartma yaparken hangi yağın daha iyi sonuç verdiğini merak ediyorum. Zeytinyağı ile kızartma yapmak riskli olabilir mi? Kızartma süreleriyle ilgili önerilen zamanlara uyduğunuzda gerçekten çıtır çıtır sonuçlar alabiliyor musunuz?
Kabuklu patates kızartması yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını okurken, patates seçiminin ne kadar önemli olduğunu düşündüm. Yerel ve taze patateslerin lezzetini artırdığına dair bilgi gerçekten dikkat çekici. Peki, patatesleri soğuk suda bekletmenin nişasta salınımını azaltma konusundaki etkisini deneyimlediniz mi? Ayrıca, kış aylarında dışarıda kızartma yaparken hangi yağın daha iyi sonuç verdiğini merak ediyorum. Zeytinyağı ile kızartma yapmak riskli olabilir mi? Kızartma süreleriyle ilgili önerilen zamanlara uyduğunuzda gerçekten çıtır çıtır sonuçlar alabiliyor musunuz?
Cevap yaz