Köz balık biber turşusu yaparken en çok hangi malzemelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Taze ve olgun biberler kullanmak önemli mi? Ayrıca tuz miktarı ne kadar olmalı ki lezzeti tam yerinde olsun? Marine süresi ne kadar olursa en iyi sonuç alınır? Saklama koşulları hakkında neler öneriliyor? Ekstra malzemeler eklemek turşunun tadını nasıl etkiliyor? Bu konularda daha fazla bilgi alabilir miyim?
Köz balık biber turşusu yaparken en çok hangi malzemelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Taze ve olgun biberler kullanmak önemli mi? Ayrıca tuz miktarı ne kadar olmalı ki lezzeti tam yerinde olsun? Marine süresi ne kadar olursa en iyi sonuç alınır? Saklama koşulları hakkında neler öneriliyor? Ekstra malzemeler eklemek turşunun tadını nasıl etkiliyor? Bu konularda daha fazla bilgi alabilir miyim?
Cevap yaz