Sürekli sütsüz börek denemeleri yapıyorum ama bir türlü istediğim tadı yakalayamıyorum. Malzeme seçiminde taze süt ve peynir kullanmanın ne kadar önemli olduğunu okudum. Sence bu gerçekten fark yaratır mı? Ayrıca yufkaların nemli bir bezle örtülmesi gerektiğini biliyor muydun? Ben genelde yufkaların kurumasını engelleyemedim, bu yüzden böreklerim genellikle sert çıkıyor. Sen bu konuda ne yapıyorsun? İç harcı hazırlarken peynirin tuz oranını kontrol etmenin de önemli olduğunu öğrenmem beni düşündürdü; sen hiç tuz oranını düşürmeyi denedin mi? Son olarak, pişirme süresi konusunda dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Fırından çıkan böreği dinlendirmek gerektiği fikri de benim için yeni; sen bu adımı atlıyor musun?
Sürekli sütsüz börek denemeleri yapıyorum ama bir türlü istediğim tadı yakalayamıyorum. Malzeme seçiminde taze süt ve peynir kullanmanın ne kadar önemli olduğunu okudum. Sence bu gerçekten fark yaratır mı? Ayrıca yufkaların nemli bir bezle örtülmesi gerektiğini biliyor muydun? Ben genelde yufkaların kurumasını engelleyemedim, bu yüzden böreklerim genellikle sert çıkıyor. Sen bu konuda ne yapıyorsun? İç harcı hazırlarken peynirin tuz oranını kontrol etmenin de önemli olduğunu öğrenmem beni düşündürdü; sen hiç tuz oranını düşürmeyi denedin mi? Son olarak, pişirme süresi konusunda dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Fırından çıkan böreği dinlendirmek gerektiği fikri de benim için yeni; sen bu adımı atlıyor musun?
Cevap yaz