Top börek yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını öğrenmek harika bir fikir! Hamurun kalitesi ve iç harcın tazeliği gerçekten de börenin lezzetini belirliyor. Hamuru yoğururken suyu yavaş yavaş eklemek bana da çok yardımcı olmuştu, peki ya hamurun dinlendirilmesi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca, iç harcını hazırlarken malzemelerin suyunu salmaması için önceden sotelemek fikri de oldukça mantıklı. Sen bu yöntemi denedin mi? Son olarak, pişirme aşamasında önceden ısıtılmış fırında pişirmenin etkisini merak ediyorum, sence bu konuda ne kadar fark yaratıyor?
Top börek yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını öğrenmek harika bir fikir! Hamurun kalitesi ve iç harcın tazeliği gerçekten de börenin lezzetini belirliyor. Hamuru yoğururken suyu yavaş yavaş eklemek bana da çok yardımcı olmuştu, peki ya hamurun dinlendirilmesi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca, iç harcını hazırlarken malzemelerin suyunu salmaması için önceden sotelemek fikri de oldukça mantıklı. Sen bu yöntemi denedin mi? Son olarak, pişirme aşamasında önceden ısıtılmış fırında pişirmenin etkisini merak ediyorum, sence bu konuda ne kadar fark yaratıyor?
Cevap yaz