Yeşil fasulye kızartması yaparken dikkat etmemiz gereken pürüzsüz bir doku ve lezzet elde etmek için bu püf noktalarına uyulması gerektiğini düşünüyor musun? Özellikle fasulyelerin taze ve canlı yeşil renkte olmasının yanı sıra, haşlama işleminin de yağın daha az çekilmesini sağladığına dair bilgi oldukça ilginç. Sen hiç haşlama yapmayı denedin mi? Ayrıca, kızartma sıcaklığının ve süresinin de oldukça kritik olduğunu düşünüyorum. Bu konuda senin deneyimlerin neler?
Yeşil fasulye kızartması yaparken dikkat etmemiz gereken pürüzsüz bir doku ve lezzet elde etmek için bu püf noktalarına uyulması gerektiğini düşünüyor musun? Özellikle fasulyelerin taze ve canlı yeşil renkte olmasının yanı sıra, haşlama işleminin de yağın daha az çekilmesini sağladığına dair bilgi oldukça ilginç. Sen hiç haşlama yapmayı denedin mi? Ayrıca, kızartma sıcaklığının ve süresinin de oldukça kritik olduğunu düşünüyorum. Bu konuda senin deneyimlerin neler?
Cevap yaz