Ajvar sosu hakkında öğrendiklerim beni gerçekten etkiledi. Bu sosun kökenlerinin Osmanlı İmparatorluğu dönemine kadar uzandığını bilmek ilginç. Peki, ajvar sosunu yaparken en çok hangi malzeme sizin için belirleyici oluyor? Kırmızı biber mi yoksa patlıcan mı? Ayrıca, evde ajvar yapmaya karar verirsem, malzemelerin taze olmasının lezzeti artıracağını biliyorum; sizin bu konuda tecrübeleriniz neler?
Ajvar sosu hakkında öğrendiklerim beni gerçekten etkiledi. Bu sosun kökenlerinin Osmanlı İmparatorluğu dönemine kadar uzandığını bilmek ilginç. Peki, ajvar sosunu yaparken en çok hangi malzeme sizin için belirleyici oluyor? Kırmızı biber mi yoksa patlıcan mı? Ayrıca, evde ajvar yapmaya karar verirsem, malzemelerin taze olmasının lezzeti artıracağını biliyorum; sizin bu konuda tecrübeleriniz neler?
Cevap yaz